Nis

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden OZAN OKYAY’ın Annesi TUĞÇE OKYAY “Karışmayan Sıvılar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren TUĞÇE OKYAY’a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını 104. Yılında okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz törende büyük bir coşku ile kutladık.

Nis

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden YAĞIZ KAAN ULUSOY’un Annesi MERVE ULUSOY ve Babası UĞUR ULUSOY “YAnardağ” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren MERVE ULUSOY ve UĞUR ULUSOY’a teşekkür ederiz.

Nis

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden SALİH URAZ ÖZBEK’in Annesi GÜLÇİN ÖZBEK “Karışmayan Çay” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GÜLÇİN ÖZBEK’e teşekkür ederiz.

Nis

Projemiz kapsamında kitaplığımızda bulunan kitaplardan yararlanarak öğrencilerin ve öğretmenlerin ortak çalışmasıyla bilinmeyen kelimelere yönelik “düşün-bul, eş-zıt anlamlı kelimeler, uyaklı kelimeler” temalarıyla kelime kartları hazırlandı. Ve hazırlanan kelime kartları sınıflarımızda “Yazı Farkındalığı Merkezi” merkezinde yerlerini aldı.

Nis

Projemiz kapsamında öğretmenlerimizce belirlenen 365 Gün Öykü Serisi kitapları günlük planlarımıza dahil edildi. Kitaplarımızda geçen ve çocuklar tarafından bilinmeyen kelimeler belirlenerek ders planına alındı ve bu kelimelere yönelik “Söyle-Çiz” etkinlikleri gerçekleştirildi.

Nis

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NİLDA UZ’un Annesi ÇİĞDEM UZ ve Babası AYHAN UZ “Sıcak – Soğuk Su” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÇİĞDEM UZ ve AYHAN UZ’a teşekkür ederiz.

Nis

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KUMSAL ÇALIŞKAN’ın Annesi SENİHA ÇALIŞKAN “Şeker” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SENİHA ÇALIŞKAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden RÜZGAR AHMET KÖSE’nin Babası ADEM KÖSE  “Islanmayan Parmak” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ADEM KÖSE’ye teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ELA AKKURT’un Annesi NAZLICAN AKKURT “Tat - Koku” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NAZLICAN AKKURT’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MEHLLİKA KILIÇ’ın Annesi ŞÜKRAN KILIÇ “Islanmayan Parmak” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞÜKRAN KILIÇ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NERİMAN MARAL AYDIN’ın Annesi RABİA AYDIN “Fasulye Çimlendirme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren RABİA AYDIN’a teşekkür ederiz.