Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ÖMER HALİS ÖZTÜRK’ün Annesi FATMA ÖZTÜRK ve Ablası ELİFNUR ÖZTÜRK “Süt-Deterjan” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FATMA ÖZTÜRK ve ELİFNUR ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden IRMAK LİYA KARPUZ’un Annesi FUNDA KAPRUZ “Asit-Baz Renker” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FUNDA KAPRUZ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mustafa Kemal ATATÜRK demiştir ki “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur.”

Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.

Mrt

Okulumuzda 01-07 Mart "Deprem Haftası" ile 13 Ekim "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikat yapıldı.

Mrt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden SİMAY İNANÇ’ın Annesi GAMZE İNANÇ “Fasulye Çimlendirme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GAMZE İNANÇ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Mrt

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HELİN TOPÇUOĞLU’nun Annesi FERİDE TOPÇUOĞLU “Gece - Gündüz” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FERİDE TOPÇUOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden YİĞİTHAN YİĞİT’in Annesi DAMLA YİĞİT “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DAMLA YİĞİT’e teşekkür ederiz.

Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NAZMİ YAĞIZ ÖZTÜRK’ün Annesi SERAP ÖZTÜRK ve Babası HASAN ÖZTÜRK  “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SERAP ÖZTÜRK ve HASAN ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİLA ÇABUK’un Annesi CEYLAN ÇABUK  “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren CEYLAN ÇABUK’a teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HAYAT BOZKAN’ın Annesi AYSEL BOZKAN “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AYSEL BOZKAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KADİR KUMRU’nun Babası EYYÜP KUMRU “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren EYYÜP KUMRU’ya teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NECATİ TOPRAK GÜVE’nin Annesi HASRET GÜVE “Yön Değiştiren Oklar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HASRET GÜVE’ye teşekkür ederiz.

Mrt

Nene Hatun Anaokulu öğlenci öğrenci gruplarımızla 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma günü programı yapıldı.

Mrt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MUSTAFA KEMAL YAKALI’nın Annesi ÖZLEM YAKALI “Yön Değiştiren Oklar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÖZLEM YAKALI’ya teşekkür ederiz.