TEKİRDAĞ / ÇORLU - Nene Hatun Anaokulu

May

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden SELİN OCAK’ın Annesi SİNEM OCAK “Tat Alma” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SİNEM OCAK’a teşekkür ederiz.

May

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİRAÇ AYAZ AKÇAY’ın Annesi BİRDAL AKÇAY “Delinmeyen Poşet” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BİRDAL AKÇAY’a teşekkür ederiz.

May

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden RÜZGAR ÖMER GÜRBÜZ’ün Annesi SEMRA GÜRBÜZ “Su Akıtmayan Poşet” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEMRA GÜRBÜZ’e teşekkür ederiz.

May

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden GÖKÇE AKBAŞ’ın Annesi REGAİP AKBAŞ “Pofuduk Oyun Hamuru” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren REGAİP AKBAŞ’a teşekkür ederiz.

May

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden YAĞIZ BEHRAM KAYA’nın Annesi EDA KAYA ve Babası EMRAH KAYA “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren EDA KAYA ve EMRAH KAYA’ya teşekkür ederiz.

May

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NİSANUR COŞKUN’un Annesi BÜŞRA COŞKUN “Yanardağ” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BÜŞRA COŞKUN’a teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Haftasını çocuklarla birlikte eğlenceli oyunlar ve yarışmalar ile şenlik havasında geçirdik.

May

Okul öncesi dönem çocuklarının en büyük problemlerinden biri olan sağlıksız ve tek yönlü beslenme alışkanlıklarının düzeltilmesi için, okul aile işbirliği içerisinde çocuklarımıza haftalık beslenme listeleri ve içeri temiz sağlıklı atıştırmalık tarifleri hazırladık. Ailece bu listelere uymalarını istedik. Hafta boyunca sağlıklı beslenme görevlerini tamamlayan öğrencilerimizin fotoğraflarını “Sağlıklı Besleniyorum Panosu”na asarak onları teşvik ettik.

Nis

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ZEHRA BAYRAK’ın Annesi BAHAR BAYRAK “Karışmayan Sıvılar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BAHAR BAYRAK’a teşekkür ederiz.

Nis

Okul öncesi eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin desteklenmesi amacıyla Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "Aylık Aile Eğitimi Bülteni"nin Nisan sayısı yayımlanmıştır.

Nis

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ZEYNEP ELA GÜZEL’in Annesi GÜLŞAH GÜZEL “Yanardağ” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GÜLŞAH GÜZEL’e teşekkür ederiz.

Nis

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden OZAN OKYAY’ın Annesi TUĞÇE OKYAY “Karışmayan Sıvılar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren TUĞÇE OKYAY’a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını 104. Yılında okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz törende büyük bir coşku ile kutladık.