TEKİRDAĞ / ÇORLU - Nene Hatun Anaokulu

Ara

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALPASLAN TÜRKKAN’ın Annesi DERYA TÜRKKAN “Bonibon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DERYA TÜRKKAN’a teşekkür ederiz.

Ara

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden DORUK ve MİRAÇ UZUNOĞLU’nun Annesi GİZEM UZUNOĞLU  “Bonibon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GİZEM UZUNOĞLU’na teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ailelerimiz okula davet edildi ve o gün yapılan etkinliğe gözlemci olmaları sağlandı.

Proje Tanıtımı:

‘’AİLECEK OKULDAYIZ’’ projesi, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul öncesi ve İlkokullarda ‘’İlk Öğretmen Ailedir’’ görüşünden hareketle ‘’Sosyal, kültürel ve ekonomik değişim için en elverişli başlangıç noktası erken çocukluk dönemidir’’ gerçeğine dayanarak geliştirilmiş ilmî, irfanî ve aile merkezli toplumsal bir projedir.

Ara

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALYA ASLANTAŞ’ın Annesi HATİCE ASLANTAŞ “Batmayan Limon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HATİCE ASLANTAŞ’a teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gülbahar AŞICI tarafından okulumuz velilerimize yönelik 01 Aralık 2023 Cuma günü Saat: 14.00'da online zoom uygulaması üzerinden "YEŞİLAY TBM TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI" eğitimi verilecektir.

Kas

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ADA LİYA UÇKUN’un Annesi NEJLA UÇKUN “Mikrop” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NEJLA UÇKUN’a teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aileler ile çevrimiçi toplantı yapılarak proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Eylem planı ailelere duyurularak katılımları istendi.

Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden YAMAÇ ARAL EŞUT’un Annesi HACER EŞUT “Batmayan Mandalina” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HACER EŞUT’a teşekkür ederiz

Kas

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EDA GEYLANER’in Annesi ÖZGE GEYLANER “Renkli Lahanalar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÖZGE GEYLANER’e teşekkür ederiz

Kas

Turunucu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALP HAMZA SEÇGİN’in Annesi HÜMEYRA SEÇGİN “Renkli Lahanalar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HÜMEYRA SEÇGİN’e teşekkür ederiz

Kas

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALYA GÜLER’in Babası ALİ GÜLER “Renkli Lahanalar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ALİ GÜLER’e teşekkür ederiz

Kas

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASIM KAYA’nın Annesi TUĞBA KAYA  “Renkli Lahanalar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren TUĞBA KAYA’ya teşekkür ederiz.