Kas

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALPEREN KORKMAZ Annesi HATİCE KORKMAZ  “Penguenler Batmaz” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HATİCE KORKMAZ’a teşekkür ederiz.

Kas

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ECE AKKIR’ın Annesi HALİME AKKIR  “Penguenler Batmaz” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HALİME AKKIR’a teşekkür ederiz.

Kas

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALP EYMEN ÇALIŞKAN’in Annesi GÜLSEREN ÇALIŞKAN “Büyüteç” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GÜLSEREN ÇALIŞKAN’a teşekkür ederiz.

Kas

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASEL ÇEVİK’in Annesi SEVGİ YAĞMUR ÇEVİK “Büyüteç” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVGİ YAĞMUR ÇEVİK’e teşekkür ederiz.

Kas

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden AHMET KAAN ULUSOY’un Annesi EMİNE ULUSOY “Büyüteç” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren EMİNE ULUSOY’a teşekkür ederiz.

Kas

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ADA LARİN YÖRÜK’ün Annesi SEVCAN YÖRÜK “Büyüteç” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVCAN YÖRÜK’e teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Büyük Coşkuyla Kutladık

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gülbahar AŞICI tarafından okulumuz velilerimize yönelik 27 Ekim 2023 Cuma günü Saat: 14.00'da online zoom uygulaması üzerinden "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık" eğitimi verilecektir.