Ara

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ÇAĞLAR ERGEN’in Annesi HÜLYA ERGEN ve Babası GÜRCAY ERGEN “Gece - Gündüz” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HÜLYA ERGEN ve GÜRCAY ERGEN’e teşekkür ederiz.

Ara

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Ara

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALYA MERİÇ’İN Annesi AYSUN MERİÇ “Ana Renkler ve Ara Renkler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AYSUN MERİÇ’e teşekkür ederiz.

Ara

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASEL OLGUN’un Annesi ŞERİFE OLGUN “Mıknatıs” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞERİFE OLGUN’a teşekkür ederiz.

Ara

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ATLAS ÖZTÜRK’ün Annesi KÜBRA ÖZTÜRK “Mıknatıs” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren KÜBRA ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Ara

Projemizi kapsamında seçilen “Lezzetli Meyveler” ve “Memleketim Türkiye” kitaplarımız Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası etkinliklerine uyarlanarak günlük eğitim akışlarına dahil edildi. Kitaplar okulumuzun tüm sınıflarında etkileşimli bir şekilde okundu. Ülkemize ait yöresel ve yerli üretim ürünlerimiz öğrencilerimize tanıtıldı.

Ara

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EMRE ÇOLAK’ın Annesi SONGÜL ÇOLAK “Pofuduk Oyun Hamuru” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SONGÜL ÇOLAK’a teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında "Tekirdağ Okuyor" Etkinliği, 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 saatleri arasında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinde kitap okuyarak katılımları ile düzenlenecektir. Bu kapsamda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinden katılacağı 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 saatleri arasındaki kitap okuma etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

Ara

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ATA EREN ALTUNOK’un Annesi ÖZNUR ALTUNOK “Pofuduk Oyun Hamuru” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÖZNUR ALTUNOK’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda uygulanan “SIFIR ATIK” projesi kapsamında ailelerimizin katılımıyla atık materyallerden ürünler tasarlamalarını istedik. Öğrencilerimiz aileleriyle beraber tasarladıkları ürünleri okulumuzda arkadaşları ve öğretmenlerine sundular ve bütün ürünler bir araya getirilerek sıfır atık sergisi oluşturuldu.

Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ARAS BERK TURANın Anneannesi EBRU AYDIN “Ana Renkler ve Ara Renkler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren EBRU AYDIN’a teşekkür ederiz.

Ara

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASYA YILGIN’ın Annesi ELİF YILGIN “Ana Renkler ve Ara Renkler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ELİF YILGIN’a teşekkür ederiz.

Ara

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASYA TOSUN’nun Annesi SEVDA TOSUN “Ana Renkler ve Ara Renkler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVDA TOSUN’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında öğlenci grubu sınıflarımızda "Yaratıcı Düşünme Çemberi" etkinliğini uyguladik.Okulumuzda bulunan Sıfır Atık kutularını inceledik ve atık türlerini öğrendik.

Ara

Proje kapsamında okulumuz öğretmenlerine “Etkileşimli Okuma” konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenimiz Merve KILIÇ’ın yaptığı sunumun ardından tüm öğretmenlerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesini sınıfımızda ne şekilde uyguladıklarından bahsetti ve projeye uygun şekilde günlük planların düzenlenmesi için fikir alış verişi yapıldı. Eylem planı doğrultusunda uygulanabilecek alternatif etkinlikler geliştirildi.