Ock

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden FATMANUR İKRA BAĞCI’nın Babası  BAYRAM EFKAN BAĞCI “Stres Topu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BAYRAM EFKAN BAĞCI’ya teşekkür ederiz.

Ock

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KUTAY ATA ŞENTÜRK’ün Annesi SEDEF CEVİZLİ “Yağmurun Oluşumu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEDEF CEVİZLİ’ye teşekkür ederiz.

Ock

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EREN SAYGIN’ın Annesi ZELİHA SAYGIN “Yağmurun Oluşumu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ZELİHA SAYGIN’a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gülbahar AŞICI tarafından okulumuz velilerimize yönelik 16.01.2024 Salı günü Saat: 14.00'da online zoom uygulaması üzerinden "YEŞİLAY TBM ALKOL ve TÜTÜN BAĞIMLILIĞI" eğitimi verilecektir.

Ock

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden BUĞLEM ve YAĞIZ ÇİÇEK’in Annesi SEVCAN ÇİÇEK “Dans Eden Mısırlar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVCAN ÇİÇEK’e teşekkür ederiz.

Ock

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ELİF ASEL ÜSTÜNER’in Annesi FATMA ÜSTÜNER “Dans Eden Mısırlar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FATMA ÜSTÜNER’e teşekkür ederiz.

Ock

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HİRA VATANSEVER’in Annesi ŞENAY VATASEVER “Stres Topu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞENAY VATANSEVER’e teşekkür ederiz.

Ock

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ENES DÖNMEZ’in Babası CÜNEYT DÖNMEZ “Stres Topu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren CÜNEYT DÖNMEZ’e teşekkür ederiz.

Ock

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden BUSE SAKABAŞ’ın Annesi BAHAR SAKABAŞ “Roket Balon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BAHAR SAKABAŞ’a teşekkür ederiz.

Ock

Etkileşimli kitap okuma etkinliklerini günlük planlarımıza dahil etmeye devam ediyoruz. Bu hafta “Karışık Tost” isimli kitabımızı okuduk. Kitaptaki “LOŞ, MALZEME, SİRKE” kelimelerini öğrendik ve pekiştirdik. Kitapta geçen “A” ve “O” seslerini bulduk, hazırladığımız harf kartlarıyla oyunlar oynadık. Sınıfımızda “loş” bir ortam oluşturarak etkinlikler yaptık ve oyunlar oynadık.

Ock

Etkileşimli kitap okuma etkinliklerini günlük planlarımıza dahil etmeye devam ediyoruz. Bu hafta “Beyaz” isimli kitabımızı okuduk. Kitapta geçen bilmediğimiz kelime kartlarıyla öğrendik ve pekiştirdik. Süt ve süt ürünlerini inceledik.

Ock

Okulumuzda uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı etkinlik takvimine göre günlük plan akışı hazırlandı. Temiz Deniz kitabı günlük plana dahil edildi. Pembe Şekerler sınıfı etkileşimli kitap okuma yöntemiyle kitap okunduktan sonra; çocukların öğrendikleri yeni kelimeleri günlük hayatlarında kullanabilmeleri için kukla tasarladı ve tasarlanan kuklalar evlere gönderildi.

Ock

Okulumuz Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından gerçekleştirilen denetimler sonrasında "Okulum Temiz" Belgesi almaya hak kazandı. Okulumuz T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından "Okulum Temiz" belgesi ile tescillenmiş oldu.

Ock

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ECEM VATANSEVER’in Annesi SERPİL VATANSEVER “Roket Balon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SERPİL VATANSEVER’e teşekkür ederiz.