Şbt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ENES ARSLAN’ın Annesi SİBEL ARSLAN ve Ablası ELA ARSLAN “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SİBEL ARSLAN ve ELA ARSLAN’a teşekkür ederiz.

Şbt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HİRA DALAN'ın Annesi DAMLA DALAN “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DAMLA DALAN’a teşekkür ederiz.

Şbt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden METEHAN GÜNEY’in Anneannesi BİRGİNAY KÜÇÜK “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BİRGİNAY KÜÇÜK’e teşekkür ederiz.

Şbt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİRA VATANSEVER’in Annesi ŞENAY VATANSEVER “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞENAY VATANSEVER’e teşekkür ederiz.

Şbt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MUHAMMED ALİ ÖZDEMİR’in Annesi SEVGİ ÖZDEMİR “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVGİ ÖZDEMİR’e teşekkür ederiz.

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin Şubat sayısı yayımlandı.

Şbt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EFE GÜÇLÜ’nün Annesi SİBEL GÜÇLÜ “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SİBEL GÜÇLÜ’ye teşekkür ederiz.

Şbt

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden UMAY TIKIZ’ın Annesi AYSEL TIKIZ  “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren Aysel TIKIZ’a teşekkür ederiz.

Şbt

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HİRANUR KAYALI’nın Annesi ŞULE KAYALI ve Babası NİHAT KAYALI “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren Şule KAYALI ve Nihat KAYALI’ya teşekkür ederiz.

Şbt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden DURU PARMAK’ın Annesi NAZLI PARMAK “Yağmurun Oluşumu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NAZLI PARMAK’a teşekkür ederiz.

Şbt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden FATIMA ZEHRA ÇELİK’in Babası CAHİT ÇELİK “Yağmurun Oluşumu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren CAHİT ÇELİK’e teşekkür ederiz.

Şbt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KEMAL ARDA’nın Annesi BERRİN ARDA ve Babası MESUT ARDA“Yağmurun Oluşumu” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BERRİN ARDA ve MESUT ARDA’ya teşekkür ederiz.

Şbt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MEHMET CAN BUDAK’ın Annesi BUSE BUDAK’a “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BUSE BUDAK’a teşekkür ederiz.

Şbt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MEYRA ALP’in Annesi AHSEN ALP “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AHSEN ALP’e teşekkür ederiz.