Mrt

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HELİN TOPÇUOĞLU’nun Annesi FERİDE TOPÇUOĞLU “Gece - Gündüz” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FERİDE TOPÇUOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden YİĞİTHAN YİĞİT’in Annesi DAMLA YİĞİT “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DAMLA YİĞİT’e teşekkür ederiz.

Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NAZMİ YAĞIZ ÖZTÜRK’ün Annesi SERAP ÖZTÜRK ve Babası HASAN ÖZTÜRK  “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SERAP ÖZTÜRK ve HASAN ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİLA ÇABUK’un Annesi CEYLAN ÇABUK  “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren CEYLAN ÇABUK’a teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HAYAT BOZKAN’ın Annesi AYSEL BOZKAN “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AYSEL BOZKAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KADİR KUMRU’nun Babası EYYÜP KUMRU “Suda Açan Çiçekler” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren EYYÜP KUMRU’ya teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NECATİ TOPRAK GÜVE’nin Annesi HASRET GÜVE “Yön Değiştiren Oklar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HASRET GÜVE’ye teşekkür ederiz.

Mrt

Nene Hatun Anaokulu öğlenci öğrenci gruplarımızla 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma günü programı yapıldı.

Mrt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MUSTAFA KEMAL YAKALI’nın Annesi ÖZLEM YAKALI “Yön Değiştiren Oklar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÖZLEM YAKALI’ya teşekkür ederiz.

Mrt

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NEFES BEKİRCAN’IN Annesi MELAT BEKİRCAN “Yön Değiştiren Oklar” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren MELAT BEKİRCAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden GÖKTÜRK UZUN’un Annesi AYNUR UZUN “Süt-Deterjan” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AYNUR UZUN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden TUANA ÖZTÜRK’ün Annesi GÖZDE TÜFEKÇİ “Su Akıtmayan Poşet” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GÖZDE TÜFEKÇİ’ye teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden POYRAZ FIRAT DERTLİOĞLU’nun Annesi YAĞMUR DERTLİOĞLU “Süt-Deterjan” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren YAĞMUR DERTLİOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİNA DERİN YILDIZ’ın Annesi AYGÜL YILDIZ ve Babası EMRE YILDIZ “Şişeye Düşen Yumurta” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren AYGÜL YILDIZ ve Babası EMRE YILDIZ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat ayı boyunca “Dilimizi Zenginlikleri Projesi” kapsamında yakından uzağa ilkesine uyarak önce yaşadığımız il olan Tekirdağ hakkında etkinlikler yaptık. Velimeşeli bir velimizin katılımıyla yöresel içeceğimiz olan Velimeşe Bozasını içtik. Yöresel halkoyunlarımızı inceledik. Daha sonra her öğrencimize kendini memleketini araştırmasını ve okul anlatmasını söyledik. Gelen dönütler ve ailelerimizin katılımıyla ülkemizin birçok şehri ve komşu ülkelerimizin kültürleri hakkında bilgi edindik.