Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden RÜZGAR AHMET KÖSE’nin Babası ADEM KÖSE  “Islanmayan Parmak” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ADEM KÖSE’ye teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ELA AKKURT’un Annesi NAZLICAN AKKURT “Tat - Koku” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NAZLICAN AKKURT’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MEHLLİKA KILIÇ’ın Annesi ŞÜKRAN KILIÇ “Islanmayan Parmak” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞÜKRAN KILIÇ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NERİMAN MARAL AYDIN’ın Annesi RABİA AYDIN “Fasulye Çimlendirme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren RABİA AYDIN’a teşekkür ederiz.

Mrt

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında; okulumuzda öğlenci öğrencilerimizle birlikte Tohum Ekme etkinliği yaptık. Sıfır Atık projesinden yola çıkarak çocuklarımız evdeki metal atık kutuları aileleriyle saksıya dönüştürdüler.
Saksılarımızı sınıflarımızın camlarında gözlemlemeye devam edeceğiz.

Mrt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden NİSAN ARICAN’ın Annesi M.MERVE ARICAN ve Babası ERMAN ARICAN “Havasız Kalan Mum” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren M.MERVE ARICAN ve ERMAN ARICAN teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öncesi eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin desteklenmesi amacıyla Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "Aylık Aile Eğitimi Bülteni"nin mart sayısı yayımlanmıştır.

Aylık Aile Eğitimi Bülteni Mart Sayısı İçin Tıklayınız.

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden KUMSAL DUGAN’ın Annesi GÖZDENUR DUGAN’ “Şişeye Giren Yumurta” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GÖZDENUR DUGAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ÖMER HALİS ÖZTÜRK’ün Annesi FATMA ÖZTÜRK ve Ablası ELİFNUR ÖZTÜRK “Süt-Deterjan” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FATMA ÖZTÜRK ve ELİFNUR ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden IRMAK LİYA KARPUZ’un Annesi FUNDA KAPRUZ “Asit-Baz Renker” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren FUNDA KAPRUZ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Mustafa Kemal ATATÜRK demiştir ki “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur.”

Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.

Mrt

Okulumuzda 01-07 Mart "Deprem Haftası" ile 13 Ekim "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikat yapıldı.

Mrt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden SİMAY İNANÇ’ın Annesi GAMZE İNANÇ “Fasulye Çimlendirme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GAMZE İNANÇ’a teşekkür ederiz.

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir.