TEKİRDAĞ / ÇORLU - Nene Hatun Anaokulu

Mrt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden GÜNEŞ HACIOĞLU’nun Annesi SELİN HACIOĞLU ve Babası LEVENT HACIOĞLU “Süt-Deterjan” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SELİN HACIOĞLU ve LEVENT HACIOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİRAÇ UZUNOĞLU’nun Annesi GİZEM UZUNOĞLU ve Babası BARIŞ UZUNOĞLU “Mor Lahana” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren GİZEM UZUNOĞLU ve BARIŞ UZUNOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 365 Gün Öykü Kitaplarımızdan Şubat ayı için seçilen kitaplar ev ortamında aile katılımıyla okundu. Çocuklar kitaplardaki anlamını bilmedikleri kelimeleri araştırarak öğrendiler. Evdeki eğlenceli anlarını da fotoğraf çekilerek bizlerle paylaştılar.

Katılımları için tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat ayı boyunca “Dilimizi Zenginlikleri Projesi” kapsamında yakından uzağa ilkesine uyarak yaşadığımız bölgenin ve sonrasında ülkemizin değerleri olan ninni, türkü, tekerleme, mani gibi eserlerimizi öğrencilerimize aktardık.

Mrt

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MASAL İKRA MUTLU’nun Annesi BERNA MUTLU “Mor Lahana” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BERNA MUTLU’ya teşekkür ederiz.

Mrt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MUHAMMED EGE ERDEM’in Annesi SONGÜL ERDEM “Mor Lahana” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SONGÜL ERDEM’e teşekkür ederiz.

Mrt

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EMİRHAN VATANSEVER’in Annesi NESLİHAN VATANSEVER “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NESLİHAN VATANSEVER’e teşekkür ederiz.

Şbt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ÖYKÜ YAĞMUR BAŞ’ın Annesi HATİCE BAŞ “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren HATİCE BAŞ’a teşekkür ederiz.

Şbt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden İLKE SOYSAL’ın Annesi NURSEL SOYSAL ve Babası TAYGUN SOYSAL “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren NURSEL SOYSAL ve TAYGUN SOYSAL’a teşekkür ederiz.

Şbt

Mor Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ENES ARSLAN’ın Annesi SİBEL ARSLAN ve Ablası ELA ARSLAN “Statik Elektriklenme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SİBEL ARSLAN ve ELA ARSLAN’a teşekkür ederiz.

Şbt

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden HİRA DALAN'ın Annesi DAMLA DALAN “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DAMLA DALAN’a teşekkür ederiz.

Şbt

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden METEHAN GÜNEY’in Anneannesi BİRGİNAY KÜÇÜK “Parmak İzi” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BİRGİNAY KÜÇÜK’e teşekkür ederiz.

Şbt

Yeşil Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MİRA VATANSEVER’in Annesi ŞENAY VATANSEVER “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ŞENAY VATANSEVER’e teşekkür ederiz.

Şbt

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden MUHAMMED ALİ ÖZDEMİR’in Annesi SEVGİ ÖZDEMİR “Şekeri Farklı Isılarda Çözme” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SEVGİ ÖZDEMİR’e teşekkür ederiz.

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin Şubat sayısı yayımlandı.