Ara

Projemiz kapsamında “Kitabın Kayıp Sayfaları” isimli bütünleştirilmiş Türkçe – Okuma Yazmaya Hazırlık etkinliğimizİ velilerimizin de katılımlarıyla gerçekleştirdik. Etkinliğimizi yaparken hem eğlenceli vakit geçirdik, hem de ailelerimiz çocukların okuldaki yaşantılarına dahil olarak onların öğrenme sürecinde izlenebilecek yollar hakkında fikir sahibi oldular.

Katılımları için tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Turuncu Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden AYAZ LAFÇI’nın Babası ALİ LAFÇI “Roket Balon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ALİ LAFÇI’ya teşekkür ederiz.

Ara

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ASYA ALTAY’ın Annesi DERYA ALTAY “Roket Balon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren DERYA ALTAY’a teşekkür ederiz.

Ara

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ADA YÜCEL’in Annesi ÖZGE YÜCEL “Batmayan Limon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ÖZGE YÜCEL’e teşekkür ederiz.

Ara

Pembe Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ALPEREN YILMAZ’ın Annesi ESMA YILMAZ “Asit ve Mum” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren ESMA YILMAZ’a teşekkür ederiz.

Ara

Sarı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ARCA CAN’ın Annesi BUSE CAN ve Babası OGÜN CAN “Asit ve Mum” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren BUSE CAN ve OGÜN CAN’a teşekkür ederiz.

Ara

Gümüş Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ADİL AYAZ ARIBAŞ’ın Annesi MERVE ARIBAŞ “Asit ve Mum” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren MERVE ARIBAŞ’a teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 365 Gün Öykü Kitaplarımızdan aralık ayı için seçilen kitaplar ev ortamında aile katılımıyla okundu. Çocuklar kitaplardaki anlamını bilmedikleri kelimeleri araştırarak öğrendiler. Evdeki eğlenceli anlarını da fotoğraf çekilerek bizlerle paylaştılar.

Katılımları için tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında görme ve işitme engelli bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım rehberlerine, dijital içeriklere ve videolara Türk Kızılay İlk Yardım Web Sitesinden (www.ilkyardim.org.tr) ulaşabilirsiniz.

Ara

Kırmızı Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden EGEMEN ATLI’nın Annesi SELİN ATLI “Bonibon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren Selin ATLI’ya teşekkür ederiz.

Ara

Mavi Şekerler Sınıfı Öğrencilerinden ARAS SARIGÜL’ün Annesi SİBEL SARIGÜL “Bonibon” deneyini yaparak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Katılımını gerçekleştiren SİBEL SARIGÜL’e teşekkür ederiz.